tisdag 10 februari 2009

Skylt på Stellas dagis

Den här skylten ser jag varje morgon när jag lämnar Stella på dagis, när jag ser den får jag så många frågor. Vad är dagisets andra och tredje försvarslinje? Är försvaret till för att hålla barnen inne eller resten av världen ute? Jag får nog fråga på nästa föräldramöte...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fråga också vad som föranlett att man tagit tag i frågan. Förekommer svinn? Hur många barn per år brukar tappas bort? Får man någon ersättning? Gäller hemförsäkringen? Ja, frågorna är många.
Jag skulle vilja ha en första försvarslinje mot alla dagisbaciller man jämt släpar hem, nu har vi vab igen för 4:e eller 5:e gången i år! Det kanske är det dom menar på Stellas dagis?? Fast ni har ju redan vab:at så det försvaret verkade ju inte fungera.

Andreas Friis sa...

Jag kan lova att Stellas dagis inte har något skydd mot VAB. Idag har hon fått feber så det blir till att utnytja de tre magiska bokstäverna igen.

Anonym sa...

Hej
Camis 12 utbildade montörer
har även monterat dessa stängsel
för att hålla renarna från Umeå
centrun.
Mormor

Anonym sa...

VAR = Vård av ren...?
Norrland har sina renar att stängsla inne/ute, Skåne har ...barn under en meter...? Nog för att de också kan vara aggressiva och svåra att tygla, men har inte Skåne annat att oroa sig för? Snöovädret som ska vara på gång, t ex. Då räcker nog inte ens tredje linjens försvar, har hört att dessa oväder inte är att leka med.