söndag 30 januari 2011

Finrestaurang

Ikväll gick vi på en lite finare restaurang, bra service, häftig miljö med vatten och fiskar runt borden. Men då kostade det också, en huvudrätt fick vi punga ut med 60 spänn för. Det är dyrt att leva.

fredag 28 januari 2011

Nästan barnfritt

Igår så tog mormor och Jan hand om Stella på kvällen så att jag och Emelie fick gå ut och äta med bara ett barn.

Det verkade som att Stella hade haft det riktigt bra och blivit bortskämd så att det räcker. Äta köttbullar, leka i lekrum, köpa badglasögon, äta godis och äta nötter var några saker som Stella berättade från sin kväll.

Vi nöjde oss med att äta mat och efterrätt.

onsdag 26 januari 2011

söndag 23 januari 2011

Standarddag

Nu börjar vi komma in i rutinerna här. Upp efter åtta, frukost vid nio, Stella till bamseklubben någon timme, bada när hon kommer tillbaka, äta lunch, mer bad, sova en stund, ännu mer bad, göra oss klara för att gå ut, middag vid åtta, hemma vid tio och sen lägger vi barnen. Ett helt ok liv.

Ikväll ska vi ta tuk tuk till phuket för att gå på nattmarknad och imorgon blir det en tur till stranden.

Morgon

Klockan är 8 på morgonen, det är 27 grader varmt, jag sitter på balkongen och läser, barnen sover och jag har precis duschar efter att ha sprungit på.stranden.

lördag 22 januari 2011

Stella har hittat kompisar

Stella leker med två andra barn hon har träffat på hotellet.

onsdag 19 januari 2011

Morgon

Klockan är 8, det är 27 grader varmt, barnen sover, jag sitter på balkongen och läser efter att ha varit på stranden och sprungit. Jag gillar semester.

tisdag 18 januari 2011

Första dagen på bamseklubben

Vi fick tillbaka en smutsig och glad uggla från bamseklubben.

måndag 17 januari 2011

Vi är framme!

Efter en rätt lång resa är vi framme. Barnen skötte sig riktigt bra även om föräldrarna inte fick sova så mycket som man skulle velat. Stella har installerat sig vid poolen och mår hur bra som helst, 27 grader i luften och en plaskpool. Man kan inte få det bättre som treåring.

onsdag 5 januari 2011

tisdag 4 januari 2011

Mer nyårsfirande



Barnen hade fått på sig sina allra finaste kläder.

måndag 3 januari 2011

Pulkaåkning på nyår




Vi startade nyårsfirandet med pulkaåkning och korvgrillning i backen. Det ser ut som att barnen hade fri tillgång till pulkalift men så var det inte, de fick gå upp för backen för egen maskin de flesta gångerna.