lördag 28 november 2009

Lek och grillning



Idag var vi på lekplatsen med Walter & co, den eviga Skånska hösten håller i sig så det är fortfarande inte kallt här. Sen avslutade vi med att grilla korv hemma hos Anders och Carina, precis lagom mycket friluftsliv enligt oss.

fredag 27 november 2009

Årets sista skörd


Vi har någon sorts hösthallon i trädgården och de fick Stella syn och smak på. Det ända problemet är när hon säger "Mer!" och man ska förlara att hon får vänta till nästa år för att få mer.

onsdag 25 november 2009

Tack!



(Okej, jag vet att jag inte direkt är först med det här)

söndag 22 november 2009

Vi får väl erkänna...


... det är inte för Stellas skull som vi går till lekplatsen, hon är bara ett alibi.

lördag 21 november 2009

Stella läser för moster Zarah


Zarah är på besök och Stella har fått en ny bästa kompis, hon tar med Zarah vart hon än går och mostern får glatt följa med.

fredag 20 november 2009

Stellas accessoarer

Om Stella får välja accessoarer blir det virkad mössa och moderiktig pippiväska.

onsdag 18 november 2009

söndag 15 november 2009

Farfar och Kerstin på besök


Igår var farfar och Kerstin på visit hos oss. Vi tog oss en promenad till Furulundsskogen för att fika och äta kanelbulle, Stella fick sig en festis vilket gjorde hennes dag fulländad.

lördag 14 november 2009

Trött

Stella har varit hostig och kraslig i veckan vilket gjort att hon sovit dåligt på nätterna (vilket i sin tur gjort att föräldrarna sovit dåligt på nätterna). Men i natt tog hon igen det genom att sova tolv timmar i streck, det behövde både hon och vi.

onsdag 11 november 2009

Säkerheten kommer först

Hjälm ska alltid vara på, man vet aldrig när man råkar trilla.

tisdag 10 november 2009

Ballonger


Stella hjälpte mig att blåsa upp ballonger inför kalaset, eller "bonger" som Stella säger.

måndag 9 november 2009

Grattis Stella!

Idag är det två år sedan vi träffade Stella för första gången. Även om tiden går snabbt så känns det som en evighet sedan vi åkte hem med Stella från sjukhuset.

För ett år sedan var jag pappaledig, Stella hade precis tagit sina första steg även om hon mestadels tog sig fram hasandes på rumpan. Det senaste året har Stella lärt sig att gå, börjat på dagis, lärt sig säga en massa ord och upptäckt tjusningen med lekplatser.

En del av det här finns förevigat nedan och med det vill vi ge ett stort grattis till vår tjej!



söndag 8 november 2009

Kalas 2




Idag var det dags för barnkalas, sex barn i Min!-åldern gjorde att det blev en hel del konfliktlösningen men alla kom härifrån välbehållna med tårta i magen så vi får nog anse att kalaset var lyckat. Barn i tvåårsåldern är för övrigt bättre på att ta fram leksaker än att ställa tillbaks dem.

lördag 7 november 2009

Livet är bra



Solen skiner, vi är i lekparken och gungar, Stellas mage är full med banan och clementin. Bättre än så blir inte en dag i Stellas liv.

tisdag 3 november 2009

måndag 2 november 2009

Kalas i Göteborg




I helgen var vi uppe i Göteborg och firade Emil och Stellas födelsedagar. Stella fick bland annat en ny mössa och en dockvagn som hon uppskattade väldigt mycket. Emil visar här upp två av sina presenter: nya skeletthandskar och sina utökade besparingar.