söndag 25 oktober 2009

På dop



Dagens eftermiddag spenderades på Cornelias dop. Det var väldigt kul även om en övertrött Stella frestade på föräldrarnas tålamod.

lördag 24 oktober 2009

En ensam hund

En stackars ensam schnauzer blickar ut över omgivningarna.

torsdag 22 oktober 2009

Glad i gungan

Stella var faktiskt mestadels glad när vi var på lekplatsen (humöret efter skoincidenten lugnade sig rätt snabbt).

tisdag 20 oktober 2009

Trots


Vår dotter har mycket humör för tillfället, här har hon blivit arg på sin pappa för att han tvingar henne att ha på sig skor. Det var bara att vänta på att det skulle gå över och sen kunde vi fortsätta leka på lekplatsen.

måndag 19 oktober 2009

Ny sovplats


Stella har precis vaknat efter att ha sovit middag på golvet.

söndag 18 oktober 2009

Mata änder






Gerd och Zarah är på besök och vi gick för att mata änderna, men den här dagen var inte Stella särskilt intesserad av att dela med sig. Det bröd hon fick stoppade hon snabbt i munnen, ingen idé att slösa god mat på fåglar.

lördag 17 oktober 2009

Stella hjälper mormor med städningen



Och morgonfrisyren sitter som den ska.

torsdag 15 oktober 2009

Trött tjej

Så här såg Stella ut når hon sov igår, lugnt och stilla i sin egen säng. Idag sover hon på en fäll, på golvet i sitt rum. Hon var mycket arg och vägrade lägga sig i sin säng och när hon till slut hade krånglat klart så hade hon somnat mitt på golvet i sitt rum. Som tur är så sover hon tungt så vi kan flytta över henne till sin egen säng när vi går och lägger oss.

tisdag 13 oktober 2009

Körlektion


Stella har lärt sig de viktigaste delarna av bilkörning; hur man tar på sig solglasögon, hur man styr och hur bilen låter.

måndag 12 oktober 2009

Mammas gamla lampa

Till slut har vi lyckats få klart lampan som vi fick av mamma för mycket länge sedan, brunt har blivit svart och gammal kabel har bytts ut.

söndag 11 oktober 2009

Besök på lekland




Det var lite trist väder idag så vi åkte till leklandet tillsammans med Walter & co. Det var två rätt tokiga barn som sprang runt alla klätterställningar, hoppborgar och bollhav. Kul hade de och åtminstone Stella somnade två sekunder efter att vi kommit hem.

lördag 10 oktober 2009

Lugnt här

Jag hörde lite gnäll om att bloggen uppdateras för sällan men det har sin naturliga förklaring. De senaste dagarna har Emelie hoppat på kryckor efter att ha fått en infektion i foten vilket har gjort att jag har fått ta hand om barn, hund och fru och då har den här sidan inte fått så mycket uppmärksamhet. Nu är Emelie betydligt bättre, kryckorna är kastade och hon har inte alls lika ont längre så vem vet, det kanske blir mer bilder här nu!

måndag 5 oktober 2009

Årets skörd

Nu har man varit huslig så det räcker, jag tror inte att vi kommer ha brist på äppelmos i vinter.

söndag 4 oktober 2009

Adam på besök


(Vinet är inte Adams).

lördag 3 oktober 2009

Stella leker med lera

En snuvig och ynklig tjej kombinerat med ruggigt väder gör att det passar bra att sitta inne och leka med Play Doh. Jag skulle kunna döpa om det här inlägget till "Stella äter lera" för det är mycket som försvinner ner i hennes mage.

torsdag 1 oktober 2009

Fotolek


Det har inte riktigt funnits tid till att leka med kameran men här är en bild från när vi var ute och gick hos mamma.