onsdag 30 september 2009

tisdag 29 september 2009

måndag 28 september 2009

Första hamburgaren



Stella fick äta sitt livs första hamburgare i Kivik men det såg ut som att hon var uppväxt på snabbmat; ett stadigt grepp om pappret och sen försvann burgaren snabbt ner i magen.

söndag 27 september 2009

På äppelmarknad



I helgen hade vi besök av en massa människor (mamma, Kenneth, Cecilia, Fredrik, Emil och Vilma). På lördagen styrde vi mot Kivik för att gå på äppelmarknad, dagen avslutades hos mamma och Keneth som bjöd på mat i husvagnen. Mycket trevlig dag, det ända som var lite tråkigt var att Stella inte ville gå och lägga sig på kvällen så vi fick spendera kvalitetstid fram till kvart i 12.

tisdag 22 september 2009

Promenad i Götebrg



Det blev en rätt lång promenad när vi var i Göteborg, till slut fick Stella nog och kastade in handduken.

måndag 21 september 2009

Uppe i Göteborg

Vi var en sväng i Göteborg, framförallt för att gå på partaj hos Janne och Theres. Tyvärr inga bilder därifrån (jag glömde plocka upp kameran) så ni får nöja er med en bild när Stella har fått smaka på farmors blåbärspaj.

söndag 13 september 2009

Lite bilder från kräftfesten





Det blev inte alls så stökigt som jag trodde med 9 barn, de skötte sig (snudd på) exemplarisk. Till slut sov alla barnen och de vuxna fick till och med sitta en stund i lugn och ro och det är inte varje dag det händer.

lördag 12 september 2009

Dags för kräftkalas

12 vuxna och 9 barn, det här kommer att bli en livad kväll!

onsdag 9 september 2009

Löpsedel


Jag hittade löpsedeln från dagen då Stella föddes och jag måste säga att Expressen inte var så fel ute!

tisdag 8 september 2009

måndag 7 september 2009

Gå i trappan


Stella får gå själv i vår trappa nu, jag är alltid lite orolig men hon klarar det galant. Än så länge har hon inte snubblat och eftersom hon bara blir äldre och förståndigare så kommer trapporna inte vara något problem.

lördag 5 september 2009

Stor koncentration

Man får koncentrera sig när man ska sätta ihop sin träclown.

fredag 4 september 2009

Ny säng, samma historia


Stella har fått en ny docksäng, men den fungerar bra för henne också.

För övrigt så har Stella flyttat från sin spjälsäng och sover nu i en vanlig säng istället. Hon har inte förstått att man kan gå upp ur den även om mamma och pappa är på plats. På morgonen sätter hon sig upp och ropar "Mamma!" och när någon av oss kommer in så hoppar hon glatt ur sängen men det är inte förren vi kommer in som hon kan gå upp.