fredag 31 juli 2009

Stella på Legoland

Stella har en märklig förmåga att se uttråkad ut på nöjesfält, det spelar ingen roll om hon åker radiobilar eller karusell; hon har alltid ett stenansikte. Men så fort som vi går ifrån åkattraktionen så blir hon jättearg och vill åka mer så antagligen är hon bara väldigt fokuserad medan hon åker.

torsdag 30 juli 2009

Lycka


Nybakad kanelbulle och kall (laktosfri) mjölk, det måste vara lycka för en liten tjej.

Några av Stellas favoritstunder under semestern


tisdag 28 juli 2009

Jyllands zoo

Dags att börja sortera bland semesterbilderna, 600 bilder att gå igenom...

Vi började semesterresan med att åka till Jyllands zoo. Jag tror dock att lekparkerna, karusellerna och radiobilarna var mer uppskattade än djuren men det spelar inte så stor roll, så länge utflyken uppskattas så spelar det inte så stor roll varför.





söndag 26 juli 2009

Hej då till Umeå

Då var Umeåbesöket över för den här gången. Det blev två feberfria dagar för mig så jag hann med en bio, ett besök hos Emelies mormor och lek på lekplatsen.

torsdag 23 juli 2009

På besök i Jans stuga

Vi har tagit en tur ut till Jans stuga idag. Tyvärr är inte vädret med oss idag så det blir inget badande.

Min umevistelse har hittils bestått av Tv-tittande och läsande. Jag har haft feber och ont i kroppen så det har inte gått att följa med resten avgänget.

tisdag 21 juli 2009

Stella får en puss av Vilma

En film från Danmark, kusinerna gungar och pussas.

söndag 19 juli 2009

Trött tjej

Det är en aktiv semester hittils. Igår kom vi hem från Danmark, idag är vi på Dyrön och imorgon flyger vi till Umeå. Det är inte underligt att man blir lite trött.

fredag 17 juli 2009

Stellas semester

Så här kan man sammanfatta Stellas danmarksvistelse; sittnades i en gunga. Jag tror att hon har spenderat minst ett dygn i olika gungor och det blir inte tråkigare med tiden.

Lalandia

Nu är Lalandia avklarat, utan tvekan semesterns höjdpunkt hittils. 28 grader i vattnet, 30 grader i luften, bubbelpooler, vattenrutchkanor och mycket mer. Det stället rekomenderas varmt

tisdag 14 juli 2009

fredag 10 juli 2009

Semesterpackning

Jag skullentro att fyra procent av packningen är min.

Semesterpackning

Jag estimerar att ungefär fyra procent av packningen är min.

måndag 6 juli 2009

söndag 5 juli 2009

Kvällspromenad vid Kävlingeån


Det har varit många kvällspromenader den senaste tiden, Bosse har lite svårt för värmen så vi väntar tills sent på kvällen innan vi går ut. Det gör inte så mycket, det är riktigt skönt och ibland så visar sig Skåne och Furulund från sin bästa sida.

lördag 4 juli 2009

Kvällsdopp



Vi tog en sväng till stranden igår för ett kvällsdopp, det ända problemet var att Stella aldrig har gått på en sandbotten tidigare. Hon blev helt förtvivlad när hon stoppade ner fötterna i vattnet och märkte att marken inte alls betedde sig som den borde. Som tur var så var det kul att leka med frisbee och boll åtminstone.

fredag 3 juli 2009

torsdag 2 juli 2009

Lite utsmyckning


Klämman får sitta kvar tills Stella upptäcker den, då kastar hon snabbt bort den.