söndag 30 mars 2008

Mamma och Stella



Söndagspromenad


Jag Bosse och Stella är ute och går, Bosse är den lilla svarta pricken ni ser till höger i bild.

lördag 29 mars 2008

Nu är målningen klar!

Taket är målat, väggarna har fått ny färg, sängen har sänkts, garderoberna har bytt rum (tack för bärhjälpen Fredrik!), sängborden och byrån har målats om, sänglampor har satts upp, fönsterbrädan har fått ny färg och nya gardiner är på gång.

Så här såg det ut innan.

torsdag 27 mars 2008

Stella på leklandet

Stella gjorde en utflykt från cafet när vi var på leklandet, hon tränade lite på att ligga på mage och det gick hur bra som helst.

Just nu är Stella inne i en period när hon inte vill sova på nätterna, hon sover högst två timmar i taget och hon vill absolut inte sova längre än till halv sex. Så just nu är vårt liv lite mer som andra föräldrar beskriver det.

måndag 24 mars 2008

Lekland

På lördagen var vi på Skattkammarön som är ett lekland i Lund. Emil och Vilma sprang runt och hade hur kul som helst. Stella var lite mer avvaktande och satt mest i cafet och hängde tillsammans med mamma.

Emil in motion




















Vilma i hoppborgen, hon ser lite avvaktande ut men kom igång med lekandet efter ett tag.




















Vilma och Emil i hoppborgen, notera pappas "Nähä" när Vilma inte hoppar igenom plaststubben.

söndag 23 mars 2008

Påsk i Skåne

Cecilia, Fredrik, Vilma och Emil var och hälsade på oss nu i påsk. Jag har inte en enda bild på föräldrarna men jag är rätt säker på att de var här.

Jaja, ni får hålla till godo med barnen så länge.

Emil poserar vant.





















Vilma lär Stella allt hon kan, bland annat hur man gör när man äter själv. Vilma har blivit mycket duktig på att prata, bland annat kan hon säga "Köpa tårta" och "Fika", två mycket viktiga fraser för en tvåårig tjej.

onsdag 12 mars 2008

Gåstol

Även om hon inte går så mycket i sin gåstol så tycker hon att det är väldigt roligt att sitta och titta på oss och leka med sina leksaker när hon sitter i den.

Dessutom fortsätter hon att växa, nu väger hon 7640 gram och är 64 cm lång.


söndag 9 mars 2008

Den första tuggan

Här är Stellas när hon provar vanalig mat för första gången. På menyn idag hade vi osaltad sönderkokt potatis. Smaskigt!

Stella ser ut att tycka det är rätt gott, men magen höll inte med för det mesta kom i retur fem minuter senare...

torsdag 6 mars 2008

Snö i Skåne

Nu har det faktisk kommit några centimeter snö hos oss, Bosse har hur kul som helst när han får springa runt och hoppa i snön.
























söndag 2 mars 2008

Nytt ljud

Stella har lärt sig ett nytt ljud som hon inte kan få nog av. Hon pressar samman läpparna och blåser så hårt hon kan. Hon tycker att det är som roligast när hon lyckas blåsa så hårt att flyger spott från mig. Då är det inte jätteroligt att stå framför henne...


Ännu en 30-års-fest

Nu har jag även firat min 30-årsdag med närmaste familjen. Här sitter hela gänget förutom Emil som lekte någon annanstans.


















Ett lite konstnärligt kort på Vilma






















En av mina presenter: en huggkubbe så nu ska det bli hugga av! Förutom det fick jag en jättefin vas, två ljuslyktor och en cirkelsåg. Tack så mycket allihop!